måndag 21 juni 2010

Jag känner mig så speciell....

En liten kontroll av min privata mailbox avslöjar att jag återigen har välsignats med en fantastisk tur i alla tävlingar på nätet. Nu har det gått så långt att jag inte ens behöver anmäla mitt intresse eller svara på frågor, jag kastas huvudstupa in finaler och slutomgångar i de mest rafflande internettävlingarna jag inte ens visste fanns.

Nedan är ett axplock av vad fru Fortuna erbjudit mig idag:

FinaTips behöver ha min hemaddress för att leverera fruktkorgen jag vunnit, samt låter meddela att jag är en av fem återstående i den stora resefinalen (fascinerande).

Konsumenthjaelpen hjälper mig gladeligen att både tappa femton kilo samtidigt som de i ett annat erbjudande tillhandahåller Sun Lolly glass för hela sommaren (de har hittat lösningen på såväl perfekt kropp som hejdlöst frossande i glass).

Den mer personlige Jonas Matsson vill ha 2-3 minuter av min tid i utbyte mot 200:- (Med den taxan kan han få en timme eller två).

Reazonen låter göra gällande att jag redan vunnit något av följande priser:
Kläder för 9000:-
Ett Upplevelsepaket
En Ipod
Biobiljetter
Gratis framkallning av 50 kort

FinaTips, slår till ytterligare en gång innan jag stänger Outlook och erbjuder mig en extra månadslön. All denna givmildhet gör mig för rörd för att komma mig för att svara ens, jag överlåter alla mina vinster till någon behövande ensamstående småbarnförälder istället, de kan behöva en extra månadslön bättre än jag.

Mr Roddin Hoddy...

3 kommentarer:

 1. Hm..råkar också ut för dessa mail! Blir också rörd, men inte förrän priserna ramlar ner i brevlådan! Ruffel & båg är vad det är!! *S* Kram

  SvaraRadera
 2. http://www.bloggfamiljen.se/2010/06/11/jag-ar-speciell-eller/

  Läste ett liknande inlägg på en av mina favvobloggar hehe ! Ja visst känner man sig speciell, speciellt då man får tio mail om dagen eller något , och där det står du är nr 1000.0000 och är nu med i utlottningen om en bil .... tre gånger om dan ...

  SvaraRadera
 3. Du är så speciell...... <3  för mig! ;-)


  Love You!

  SvaraRadera