fredag 30 juli 2010

En dag i mediabruset....

-Hurra, vi fick nästan en medalj i friidrotts-EM.

För er som lyckats missa det, TV4 slår på stora trumman och visar friidrotts-EM hela dagarna. Känns ju lite avslaget efter ett fotbolls-VM. Sverige verkar ju inte vara med där heller.

-Tomas Quick är störd enligt Socialstyrelsen.

Skyldig till mord eller inte, behövs det verkligen en offentlig diskussion om den mentala hälsan hos denne spillra till man?

-John Carew och Zlatan har nu gått från att trixa med små runda citrusfrukter till pingisbollar, nästa steg är givetvis spelkulor (eller varför inte en vindruva?)

Den tidning som har mest insider-information om Zlatans förehavanden och dessutom har en mängd initierade källor i bl.a. Barcelona, är som en slump den tidning som han inte ens vill prata med. När alla klubbytarrykten börjat lägga sig är det återigen dags för fruktsalladsjonglering. Heja AB!

-Regnkaoset fyller källare efter källare med vatten och ger allt fler chansen att berätta om sin misär i kvällspressen.

De verkliga förlorarna i den här "soppan" måste vara Poolföretagen som tappar kunder på löpande band, eller i en strid ström om man så önskar. En liten fundering....Hur kommer man på tanken att köra under en viadukt där vattnet står en meter högt? Only in Stockholm...

-I Pride-festivalens kölvatten får Henning Mankell en väska med kvinnokläder från Mossad.

En underbar "mix-up" som ligger helt rätt i tiden. Jag väntar med spänning på artikeln om hon som fick Hennings kläder. Hur gick det förresten, fick transpersoner rösträtt?


Ha en fortsatt trevlig sommar!!!!

The Madman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar