tisdag 7 december 2010

Lite bakom flötet är man nog......


One size fits all, eller?

Investerade i mitt första "Post Fire Dew"-plagg (Odd Molly för herrar..) under vår "julklappsköparhelg" i Kungliga Hufvudstaden. En mössa för att värma de sista vacklande hjärncellerna och förhoppningsvis göra dem tillräckligt belåtna för att bistå mig under några år till.

Antagligen är mössa anpassad för de som har fler hjärnceller än jag, då den enda storleken som fanns verkligen värmde större delen av mitt huvud, inklusive ansiktet. Men ack så snygg den var, bara att successivt anpassa sig till storleken genom att anlägga ett tvättäkta "Shaft-afro".
Det lilla flötet på framsidan av mössan ger verkligen en ny innebörd till uttrycket "att vara bakom flötet".I övrigt var helgen suverän, mycket tack vare Carina (mer känd som CLE) och Perre i Fagersjö, som bjöd på en fantastisk "improviserad" lördagskväll (om en improviserad kväll är som denna kan all planering skippas i framtiden), med den godaste fiskgrytan/soppan jag ätit i kombination med Carinas alla julgodisar och Perres välsmakande Whiskey-sortiment. Inte att förglömma den magiska förrätten bestående av Getost-toast alá trollet.

Maria (Javabönan) tog på sig rollen av att vara chaufför på hemresan till hotellet i Täby (haha, andra sidan av Stockholm), imponerande då hon för första gången fick köra genom hela centrala Stockholm i halkan, mitt i natten och i min bil dessutom.

Kanske var tur det med tanke på att jag var bakom flötet och inte såg speciellt mycket i min snygga mössa..

3 kommentarer:

 1. hahahahaha :D Men fan vad snygg du var.. Ja iaf den halvan man såg ;) :D Ser fram emot att få se afrot växa ;) KRAM på er godingar

  SvaraRadera
 2. Klart att det fanns en baktanke med alla whiskey, den föddes i samma stund då vi förstod att Maria skulle köra genom stan ;)

  Tack för fantastiskt trevligt sällskap, härligt med tacksamma middagsgäster.
  Å ljuslyktan pryder sin plats i hallen. Kunder inte hittat en mer passande själv =)

  Så nästa gång så får ni boka hotell på 'rätt' sida om stan eller varför inte inta något av våra gästrum :)

  Vä mött
  /Carina

  SvaraRadera
 3. Snygg mössa! Ser fram emot att få se din Shaftfrilla här på bloggen sen;)

  Låter som ni hade en härlig helg i Huvudstaden du o din Älskling:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera