tisdag 21 december 2010

Världen bästa Chrille...



En kall december dag för 14 år sedan, hördes skrik på BB i Örebro, skrik som fick istapparna att lossna från stuprännorna och trafikljusen att slå om till ett blinkande gult sken....Carl Johan Christian Pålerud var född.



Eftersom Chrille var den tredje i barnaskaran fick han ganska snabbt möjligheten att manövrera sina äldre syskon att göra som han ville, annars skulle han förstås säga åt pappa.... Den möjligheten gjorde honom till en liten retsticka som ofta fick storebror att bli galen, men Chrilles glimt i ögat fick alltid storebror att förlåta honom, t.o.m när Chrille vägrade lämna storebror ensam med sina "flickvänner"

Chrille är den ende som ärvt pappas fallenhet för Matte, vilket tyvärr kan leda till en viss slöhet på mattelektionerna innan man kommer på att det finns fördelar med att lägga lite energi på matten och inte bara glida med.



Fotboll och hårdrock är precis som hos både storebror och farsan en passion, men varifrån "Isdans"-intresset kommer förstår ingen....A-lagsdebut i fotboll redan som 13-åring säger en hel del om vad vindsnabbhet och speluppfattning kan ge..


Jag är alltid stolt över dig och älskar dig min son......


Pappa

1 kommentar: