fredag 18 februari 2011

När bejakar en man sina kvinnliga sidor?

Detta blogginlägg är ett tappert försök att svara på frågan i rubriken "När bejakar en man sina kvinnliga sidor?". Jag har valt att använda någon som inte kommer bli irriterad på mig som försöksperson och huvudrollsinnehavare, nämligen den oskyldige medelålders mannen på bilden nedan, undertecknad.För att uppnå den status som försätter de primitiva funktionerna ur drift bör ett besök i Italien genomföras som en del av experimentet. I ett försök att låta försökspersonen smälta in i omgivningen låter vi klädsel inspirerad av Mario Puzos "The Godfather" fungera som maskering, med detta hoppas vi undvika lokalbefolkningens inblandning som kan påverka objektiviteten i experimentet.Försökspersonen uppvisar redan efter ett par dagar i Milano uppenbara tendenser på desorientering och ett begynnande karaktärsförfall, men tydligen måste ytterligare komponenter tillföras denne mycket ståndaktiga person.

Vi söker upp källan till det goda i hans värld och förflyttar oss raskt 45 minuter med buss från Milano till den Liedholmska vingården. där om inte annat bör vi kunna kunna framkalla primaten, den råa urtypen som vågar bejaka sina kvinnliga sidor.Resan har uppenbarligen gett oss det önskade resultatet, han pratar nu flytande italienska och hävdar med bestämdhet att Kebabpizza står i direkt strid med den katolska kyrkan och att Zlatan redan vid sin första sejour i Milano trodde att han spelade i sitt favoritlag AC Milan eftersom Inter heter Inter Milan.
Jag tror det är dags att ta fram frågeformuläret, skymningen över Milano börjar påverka försökspersonens förmåga att kryssa över felaktiga svar.

Efter 2 timmar innehållande såväl flugfiske som armhävningar och enklare svindelupplevelser, kan vi konstatera att den mest primitive mannen som släppt alla sina hämningar slutligen kan konstatera att en stol har sin form för att man ska SITTA på den och inget annat. Kvinnorna har varit medvetna om detta hela tiden, utan att behöva kryssa sig igenom nedanstående formulär, därav ordspråket "listig som ett revben".Slutligen ett tips på vägen till alla bejakande män, misstag inte bidén för en toalett, den är väldigt grund och ack så kall i all sin keramiska prakt.....den duger på sin höjd att ta simmärket grodan i...

/F


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar