onsdag 21 april 2010

Mr Odd Mollywood...


Jag visste att den här dagen skulle komma, min väntan är slutligen över. Som liten pojke iklädd hemmakonstruerad Robin Hood-utstyrsel hade Errol Flynn en potentiell ersättare i vardande och filmvärldens blickar har sedan dess varit riktade på den Russel Crowe/George Clooney lookalike från de djupa Bergslagsskogarna (tyvärr endast till storlek och hårfärg, men man måste ju börja någonstans).


Jag och min kollega/vän Jimmy hade givetvis funderingar på att passa på att besöka Hollywood under någon liten lucka i vårt späckade schema under konferensen i Los Angeles, men nu har förutsättningarna (vilket jag givetvis förberett mig för under hela min uppväxt) ändrats:
Jag har fått erbjudanden om en filmroll redan innan min resa.


Redan vid mitt första besök i filmhuvustaden Los Angeles är det alltså dags för filminspelning, dvs om min agent kan komma överens med filmproducenten om detaljerna kring min cinematiska entré. Hur är detta möjligt undrar säkert ni vanliga medborgare, som i er anletes svett tjänar ihop till brödfödan eller försöker förnedra er i reality-tv i gamla Svedala.
Svaret är ganska enkelt: Vissa har "det" helt enkelt och har sin reserverade plats i gräddfilen.

Jag måste erkänna att jag blev ganska full i skratt när jag från mina samarbetspartners fick förfrågan om att delta i inspelningen av en film om det företagets produkter och strategier (vilka jag arbetar med till vardags) i samband med konferensen. Allt rimmade så bra med mitt skämt om att den dagen jag åker till Hollywood är det för att jag blivit inbjuden att delta i en film och just det var det som hände, dock efter att resan redan bestämts.


När jag strosar nedför Rodeo Drive med destination den nyöppnade OddMolly-butiken och väntande beställningsinköp åt Maria, är det som den före detta agenten Mr Odd Molly, numera den mycket mer spektakuläre Mr Odd Mollywood.
Nu är jag redo för att komma med mina teorier och åsikter om allt och allting annat i pretentiösa debattprogram i små reklamfinansierade tv-kanaler eller varför inte dyka upp som en Joker i nästa års Melodifestival :-)


När vi gräver guld i USA.....

1 kommentar:

  1. Jag kan riktigt se Mr Odd Molly spatsera på gatorna i LA. George Clooney och Kevin Costner kan slänga sig i väggen! Vem slår Mr Odd Molly från de djupa skogarna i Bergslagen? Jag skulle också vilja att denna man (som för övrigt är min bror) inte glömmer att det finns en "Odd Molly little sister" kvar i Sverige, som gärna ställer upp som statist, eller vad som helst för den delen! *S*.Jag kan bära väskorna om det skulle behövas! Ha en superduper resa nu!! Och du: 34/34. Kram

    SvaraRadera