måndag 31 maj 2010

Min släkt...en samling underbara människor..

Senaste gången vi hade en gemensam aktivitet där alla kunde närvara (kusinerna enbart) var närmare 7 år sedan i Gammelbo, men tack vare Harriet, Morsan och Ulf, kunde nu samtliga vara med på en helg i Ånnaboda.

Släkten är nog en underlig företeelse, eftersom det inte spelar någon roll att man inte setts på evigheter, man är ändå så nära vänner att man kan prata om allt mellan himmel och jord. Alla kusinerna, med barn samt våra anfäder och anmödrar samlades för att tävla i kunskap in en tipspromenad om Gammelbo (jag vann inte ens, det gjorde Lotta :-)) och om morfar och mormor förstås.
För de som fortfarande hade tävlingslustan kvar väntade en gastkramande brännbollsbatalj, där osedvanligt många verkade missa sina första två slag, bara för att kunna använda tredjeslagets tennisracket och ett säkert frivarv. Olyckligtvis råkade Olle ramla på en sten med ett efterföljande akutbesök med tillhörande stygn som resultat. Joel fick rycka in som jourhavande ambulansförare efter att Peter hade gett sin sakkunniga syn på problemet.


Kvällen som blev allt kyligare fullföljdes med en kul musikfrågesport och avslutades med ett fantastiskt uppträdande av mina älskade barn och svärsonen på sång och gitarr, där jag givetvis till slut fick höra min favoritlåt "Another Day".

På söndagen lovade vi varann att se till att släktträffarna ska hållas årligen och det hoppas vi verkligen, för en sådan samling av underbara människor kan man bara hitta på en släktträff med sina rötter i den idylliska Bergslagsbyn Gammelbo.


Tack alla mina släktingar...

3 kommentarer:

  1. tack själv bror ! det var jätteroligt och nu satsar vi på nästa år igen :-) ! kram !

    SvaraRadera
  2. Åh vad bra skrivet! Precis på pricken som jag tror att alla tyckte.Kan du inte skicka detta alla som var med, jag tror att det skulle uppskattas! Kramar från mamma.

    SvaraRadera
  3. Ja det var superkul! Kan vi inte ha en till träff i sommar? *S*. Vi kan vara hos dig i gammelbo juuu!! Kram

    SvaraRadera