lördag 9 januari 2010

Resultatet av alla shoppingturer.....Jag måste nog erkänna, med att risk att förringa min manlighet och machofaktor, att det är väldigt kul att shoppa. Trots att jag inte hade någon som helst lust att åka till Odd Molly-butiken i förrgår, kan jag idag se resultatet av mina vedermödor. Min vackra kvinna som klär upp sig för att vara varm i januarikylan, i riktigt vackra kläder i varma tilltalande nyanser och färger från ovan nämnda klädföretag.

Om jag inte hade trotsat kylan och köerna hade jag inte fått den bonusen tillbaka idag, tänk på det alla snåla nej-sägande män som tror att er attraktionskraft sitter i fredagsgroggen (ni är snett ute). För min egen del har är kraven lite enklare då min hovleverantör av kläder heter Adidas eller Marlboro. Givetvis lyckas min sambo trots ständigt klagande på "tråkiga" Adidas-kläder hitta det ena plagget efter det andra med riktigt cool design. det finns ju trots allt en Adidas Concept Store på Sveavägen.

Jag för min del inser att jag börjar bli till åren (därav Adidas-hysterin), då jag gärna köper mina kläder till lägre pris i Barkaby Factory Outlet och i Vingåker och då gärna Marlboro Classics. Marlboro-kläderna tilltalar mig till den grad att jag en dag tog med min 16-årige son dit när han skulle köpa nya jeans senast. En 16-årig modemedveten ung man med inriktning på Lee, WESC osv ska uppenbarligen inte tas till en Marlboro Outlet, han tittade på mig som om jag kom från en annan planet och fick snart stöd av den unga tösen som var expedit för dagen.

-Pappa, här har de inte jeans för någon som är ung och vältränad.

Han har tydligen missat den coola Cowboy-epoken ledd av Clintan och Spaghetti-western som lade grunden för Coolness när jag var ung.

Tyvärr hade expediten missat den epoken med och snart fick jag likt en skamsen byracka inse att jag uppenbarligen inte är helt uppdaterad på tonårsmode. Jeansen ska ju visa vilka kalsonger du har på dig nu för tiden, något som endast Raggare och Ronny och Ragge gjorde på min tid. Vad har hänt?

För att återkoppla till ett tidigare inlägg vill jag bara säga, hoppas Odd Molly (Odd Fellow) snart släpper en herr-kollektion som gör att jag kan känna mig lika lördagsmysig som min sambo gör just nu...

Shop, shop until you drop....

5 kommentarer:

 1. Odd Molly e fina kläder. Dock inget för en student, vad ett plagg kostar där e ungefär vad alla mina kläder får kosta på ett år !

  SvaraRadera
 2. Haha, du shoppar nog mer än vad vi gör sis..

  SvaraRadera
 3. Gör jag nog verkligen inte, de pengarna finns inte, köper för ett par hundra till Nova varje månad då hon behöver något, till mig själv kanske 1500 kr om året, mer marginaler finns inte än så. Resten går till kurslitteratur o annat som rör skola o hem.

  SvaraRadera
 4. Hej där 'Gubben'!
  (om man nu kan kalla någon så ung som du för gubbe ;).
  Hörde att du idag gjorde en heroisk insats som jag ska vara tacksam över, vilket jag utan tvekan är. Jag tackar och bugar allra ödmjukast och ser fram emot att bära en tjusig Lovely Knit kofta till nästa helg.
  Tackar så rackarns mycket =)
  Ha en bra vecka
  /Carina

  SvaraRadera
 5. Hej Carina,
  Det var så lite så, Maria var så bedjande så jag kunde inte låta bli att posta ditt paket :-)

  Ha det bra i den nya Outfiten

  /Fredrik

  SvaraRadera